Taksäkerhet Stockholm

Trygghet på taket med Tello | 08-72 88 773

Om oss

VI UTFÖR TAKSERVICE AV ALLA SLAG

Taksäkerhet, takmålning och andra former av takservice är Tello Service Partners specialområden.

Vi arbetar alltid för är att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar som skapar hållbara, snygga och säkra tak. Vi har alltid kundens bästa i fokus och har skapat en trogen och nöjd kundkrets i hela Stockholm med omnejd.

Skriv ett serviceavtal med oss på Tello Service Partner! Då håller vi koll på ditt tak. Ett fräscht tak är alltid en bra investering på lång sikt och kommer att höja värdet på ditt hus.

Bland de största inom branschen i Stockholm

När det handlar om taksäkerhet är vi en av de största aktörerna i Stockholmsområdet. Vi har erfarenhet av alla typer av takjobb och backar inte från några utmaningar. Vi utför takarbeten på  villor såväl som skolor och till och med slott.

Alla våra duktiga hantverkare är välutbildade, erfarna och vi har alla de rätta certifieringarna för takarbeten. Säkerheten är alltid mycket viktig i vårt arbete, både när det gäller våra kunder och våra medarbetare och samarbetspartners. Våra arbeten är ansvarsförsäkrade och vi arbetar i så hög grad som möjligt med miljövänliga färger och material. Alltid från etablerade och välrenommerade producenter.

Låt oss inspektera taksäkerheten innan du inleder ett takarbete.