Om oss

Vi utför takservice av alla slag

Taksäkerhet, plåtslageri och andra former av takservice och takläggning är vår specialitet.

Vi arbetar alltid för är att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar som skapar hållbara och säkra tak. Vi har alltid kundens bästa i fokus och har skapat en trogen och nöjd kundkrets i hela Stockholm med omnejd.

Teckna ett serviceavtal med oss! Då håller vi koll på ditt tak, kan utföra snöskottning vintertid med mera. Ett fräscht tak är alltid en bra investering på lång sikt och kommer att höja värdet på ditt hus.

plåttak i stockholm

Bland de största inom branschen i Stockholm

När det handlar om taksäkerhet är vi en av de största aktörerna i Stockholmsområdet. Vi har erfarenhet av alla typer av takjobb och backar inte från några utmaningar. Vi utför takarbeten på alla typer av byggnader, från privata villor till bostadsrätter och till och med stadens välkända museer.

Alla våra duktiga hantverkare är välutbildade, erfarna och vi har alla de rätta certifieringarna för takarbeten. Säkerheten är alltid mycket viktig i vårt arbete, både när det gäller våra kunder och våra medarbetare och samarbetspartners. Våra arbeten är ansvarsförsäkrade och vi arbetar alltid med kvalitetsmaterial från välrenommerade producenter.

Låt oss inspektera taksäkerheten innan du inleder ett takarbete